Почистващ гел HAMA LCD

8.42 лв.

Почистващ гел с кърпа за LCD, TFT, плазмени дисплеи, TFT монитори, лаптопи и др. Комплекта включва висококачествена микрофибърна кърпа Антистатичен ефект Течността не съдържа алкохол Премахват прахта ..

Почистващ гел HAMA за LCD

8.42 лв.

Почистващ гел с кърпа за LCD, TFT и плазмени дисплеи Може да бъде използван и за почистване на джобни компютри, лаптопи, скенери, принтери, копирни машини и др. Антистатичен ефект Течността не съдържа..

Почистващ гел HAMA за LCD

7.13 лв.

Почистващ гел за монитори и телевизори + почистваща кърпа 20 х 20см Може да бъде използван и за почистване на лаптопи, скенери, принтери, копирни машини и др. Антистатичен ефект Течността не съдържа а..

Почистващ комплект HAMA 95863

3.89 лв.

За почистване на чувствителните повърхности - екрани и мониториПодходящ и за таблетни компютри, смартфони, преносими компютриПремахва праха, замърсяванията и мазнинитеСпециална течностПредлага се с ви..

Почистващ комплект HAMA 95880

8.42 лв.

За почистване на чувствителните повърхности - екрани и мониториПодходящ и за таблетни компютри, смартфони, преносими компютриПремахва праха, замърсяванията и мазнинитеСпециална течностПредлага се с ви..

Почистващ комплект HAMA за повърхности

6.22 лв.

Комплект кърпички за почистване на повърхности 100 броя в комплектаТехнически детайли Тип продукт:Почистващи материали ..

Почистващ комплект за CD устройства HAMA Laser Lens cleaner

5.83 лв.

- Предназначен за почистване на оптичната система на CD плейъри- Подобрява качеството на възпроизвежданеТехнически детайли Тип продукт:Почистващи материали ..

Почистващ комплект за CD/ DVD устройства Longmax Laser Lens cleaner

2.27 лв.

- Предназначен за почистване на оптичната система на CD плеъри- Подобрява качеството на възпроизвежданеТехнически детайли Тип продукт:Почистващи материали ..

Почистващ комплект за CD/ DVD/ Blu-ray устройства HAMA Laser Lens cleaner 83981

20.09 лв.

- Предназначен за почистване на оптичната система на Blu-ray устройства или PS3 / PS4- 3 микро четки почистват оптичната система, в противен случай се влошава качеството на възпроизвежданеТехнически д..

Почистващ комплект за Фото/Видео устройства HAMA Optic HTMC 05902

12.96 лв.

- 12 мл "Optik HTMC" спрей- 30 кърпички 120 х 60 мм - за почистване на висококачествени лещиТехнически детайли Тип продукт:Почистващи материали ..

Нов продукт

Почистващ спрей HAMA 113810, за дисплеи LCD, TV ,монитори, 400мл

12.96 лв.

Почистващ спрй за дома и офисаТънка дюза за за труднодостъпни местаКапачка със защита от децаТехнически детайли Тип продукт:Почистващи материали ..

Почистващ спрей HAMA 83734

7.13 лв.

Подходящ за почистване чувствителните повърхности на плоските екраниПремахва прах, замърсявания и мазниниБез съдържание на алкохол, бутигликол и метанолСъщо така подходящ за почистване на пластмасови ..

Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)